Programare, site-uri si aplicatii web

programare

Nevoia de a fi vizibil este presanta la cote maxime in viata cotidiana. Fie ca aveti o activitate statica fie sunteti producator sau comerciant, trebuie sa fim activi in lumea online pentru eficientizarea activitatii.

Cum procedam?

Aveti nevoie de un site personalizat realizat “ca la carte”? Va propunem variante de executie, palete de culori, format si engine suport. Va alegeti proiectul dorit si incepem dezvoltarea.

  • ne ocupam de macheta si proiectare;
  • prelucram materialele necesare;
  • realizam materialele grafice;
  • programam intregul proiect;
  • adaptam variantele exisente in functie de cereri;
  • putem oferi solutii complete de hosting.
  • oferim suport si administrare post-implementare.

Aplicatii web

Datorita multitudinii de echipamente de calcul existente in prezent, se pune tot mai des problema compatibilitatii aplicatiilor cu cat mai multe tipuri de echipament si sistem de operare. Astfel, pe langa site-uri, a aparut necesitatea dezvoltarii de aplicatii si platforme de lucru web, datorita compatibilitatii crescute cu cele mai multe sisteme de operare.

Echipa noastra va ofera servicii de analiza, proiectare si dezvoltare aplicatii web in diverse domenii si utilizand diverse platforme si framework-uri.

Programare aplicatii desktop

In practica, cele mai rapide aplicatii sunt cele desktop. In functie de specificul activitatii, se opteaza deseori pentru dezvoltarea aplicatiilor de acest gen in loc de aplicatii web. Acest lucru tine de ergonomie, viteza si de alti factori decizionali.

Echipa noastra va ofera servicii de programare aplicatii desktop diverse, bazate pe algoritmi si medii de programare pretabile structurii dvs. Proiectele sunt similare cu cele web, difera doar mediul de programare.

Tarife practicate

In ceea ce priveste costurile de executie, putem liniariza tariful de executie a unui astfel de proiect, indiferent de componenta sa (programare, database design, machetare grafica, prelucrare media, configurare servere, etc.):

Cost realizare proiect: 25 EURO/ora

Acest cost include totalitatea serviciilor implicate si reprezinta media calculata in anii de activitate pe astfel de proiecte. Simplu si eficient, usor de calculat si de monitorizat.

Proiectele se bazeaza pe milestone-uri stabilite corect si includ rapoarte de stadiu la momentele planificate.

Pentru oferta personalizata, completati formularul: