Servicii

In ceea ce priveste contractarea serviciilor oferite de echipa noastra, va prezentam mai jos o scurta descriere a serviciilor:

PowerMaintain – Mentenanta software si hardware

Echipa noastra ofera servicii complete pentru mentenanta computere/retele. Se pot Evita astfel problemele diverse ce pot aparea in utilizarea de zi cu zi si chiar combate situatii neplacute ce genereaza pierderi de resurse. Sistemele de calcul necesita operatiuni simple sau complexe de intretinere, de la desprafuire fizica, verificare agent termic, etc. pana la verificari complexe in sistemul de operare sau aplicatiile utilizate.


PowerConsult – Consultanta in achizitii si dezvoltare

Echipa noastra va poate asista in procesele de dezvoltare a infrastructurii tehnice sau in acizitionarea echipamentelor si perifericelor utilizate. Experienta ne ofera un avantaj unic in recomandarea actiunilor dvs. in spectrul IT&C, conducand la rezultate pozitive in ceea ce priveste ergonomie, economie, performanta si multe alte aspecte.

Doar comunicati-ne planurile sau dorintele dvs. si noi va stam la dispozitie.


PowerServer – Proiectare si dezvoltare servere

In orice moment, apare nevoia existentei unui server dedicate care sa deserveasca diverse servicii, de la baze de date pentru aplicatii complexe pana la hosting pentru domeniul propriu sau mailserver. Echipa IT Power va poate asista in procesul de achizitie al echipamentului fizic si in dezvoltarea software a acestuia. Preluam mentenanta si administrarea acestor echipamente, la cererea clientului si asiguram suportul necesar unei colaborari fructuoase.


PowerDesign – Grafica si materiale publicitare

Va oferim consultanta pentru dezvoltarea imaginii business-ului dvs. si realizam materialele de care aveti nevoie in promovare sau reprezentare. Oferim servicii de design professional, prepress si realizarea machetelor necesare in media.


PowerVideo – Fotografie si filmare profesionala

Echipa noastra ofera servicii de fotografie si filmare profesionala pentru festivitatile din cadrul companiei, evenimentelor personale sau profesionale. Utilizam aparatura din gama profesionala si oferim servicii complete postprocesare (efectare, machetare, videoeditare, etc.). Pastrati amintirile cele mai placute apeland la serviciile noastre.


PowerWeb – Dezvoltare site-uri si aplicatii web

Aveti nevoie de un site professional care sa prezinte cu certitudine imaginea dvs.? Sau de un magazin virtual? Un site care sa ofere maxim de ergonomie si facilitate celor care il acceseaza? Mai mult, trebuie sa fie optimizat SEO si pregatit pentru promovare? Atunci ati nimerit unde trebuie! Va oferim toate serviciile necesare precum si solutii si oferte de promovare, administrare si solutii de hosting.


PowerSEO – Optimizare SEO pentru site

Site-ul dumneavoastra nu apare in motoarele de cautare? Sau apare pe o pozitie care nu va satisface nevoile si nu va acopera asteptarile? Oferim analize complete precum si servicii de optimizare complexa pentru orice categorie de site.


PowerProgramming – Dezvoltare aplicatii

Putem proiecta si dezvolta aplicatii desktop la cererea clientilor nostri. Aveti nevoie de solutii perfect adaptate pe activitatea dvs. si nu reusiti sa acoperiti toata gama de cerinte cu ce se ofera in piata? Contactati-ne si va putem fluidiza activitatea.


PowerSurveillance – Sisteme de supraveghere si alarma

Echipa noastra va ofera servicii de proiectare si implementare pentru sisteme de supraveghere performante, sisteme antiefractie, videointerfoane. Simplu si eficient, va ajutam sa identificati punctele sensibile apoi oferima solutiile necesare securizarii.


PowerTraining – Training personal

Putem sa oferim solutii de training pentru personalul dvs. atat pentru aplicatii uzuale (suite office, file manager-e, etc.) cat si pentru sisteme complexe, grafica, dezvoltare si proiectare, etc.. Contactati-ne pentru detalii.


Aveti nevoie de alte servicii cu specific IT&C si nu il gasiti in descrierea de mai sus? Contactati-ne si vom gasi solutii!

2020 – IT POWER