Optimizari SEO pentru site

Cu totii ne confruntam cu problema vizibilitatii site-ului pe motoarele de cautare si am dori sa fim in primele pagini. Dar cum ajungem propriu-zis acolo? Raspunsul este o buna optimizare SEO.

Ce este SEO?

SEO (Search Engine Optimization sau pe inetelesul tuturor Optimizare pentru motoarele de cautare) se poate traduce ca un cumul de servicii depuse pentru a optimiza modul in care site-ul este servit precum si pentru a completa informatii vitale necesare motoarelor de cautare.

Propriu-zis elementele principale SEO sunt:

  • Optimizarea performantelor site-ului. Daca site-ul tau se incarca foarte greu datorita continutului atunci va fi punctat de motoarele de cautare foarte slab sau chiar depunctat;
  • Optimizarea textelor. Textele de continut se vor modifica pentru a fi cat mai sugestive, pentru a expune cat mai mult cuvintele cheie necesare, etc.
  • Campuri META. Completarea in fiecare pagina a site-ului tau, in fiecare element (paragraf, imagine, etc) a campurilor de tip META TAG cu informatii sugestive si clare pentru un punctaj si o relevanta mai buna in motorul de cautare.
  • Organizarea structurii. O buna structurare a continutului unui site precum si o buna gestionare a link-urilor pe care acesta le contine poate aduce un plus in rank-ul pe motoarele de cautare.
  • Optimizare interfata mobila. Un site care arata foarte bine pe computer, poate arata dezastruos pe o platforma mobila (smartphone, tableta, etc.). De ce? Pentru ca nu este optimizat pentru aceasta platforma. Scalarea si paginarea elementelor nu mai coincide cu cea de “desktop” si necesita adaptari si ajustari.

Nu intram in detalii cu privire la multitudinea de alte operatiuni pe care le putem executa pentru SEO. In linii mari, cred ca toata lumea intelege ca fara SEO nu vor avea site-uri competente si vizibile.

Pentru acest scop, echipa noastra va pune la dispozitie oricand un consultant care sa va explice pasii necesari optimizarii site-ului dumneavoastra. Se va face o analiza amanuntita si in baza rezultatelor se opteaza pentru solutiile optime.

Apeleaza cu incredere la echipa ITPower.