Proiectare si dezvoltare servere

Necesitatea exploatarii unui server dedicat intervine atunci cand:

  • creste volumul de documente procesate in activitatea dvs.
  • utilizati aplicatii multi-user specializate
  • creste volumul traficului de informatii electronic
  • lucrati cu fisiere media de mari dimensiuni
  • implementati platforme elaborate cu acces online

In orice situatie de mai sus sau in alte cazuri specifice similare, importanta protejarii datelor dvs. precum si accesibilitatea si fluidizarea proceselor din exploatare cer cu siguranta un server dedicat, construit sa fie solid, puternic si sigur.

Proiectare server

Va sustinem activitatea si proiectele initiate prin proiectarea unui server sau a mai multor servere in functie de specificul si necesitatea dvs.

Din experienta, cunoastem piata in domeniu si marii ofertanti pe latura de servere si componente de server. Va putem asista in achizitia unor echipamente evaluate corect si la preturi oneste. Oferim garantia serviciilor prestate si va putem ajuta cu servicii de intretinere si mentenanta. Daca se cere, putem aloca resurse pentru administrarea serverelor si a platformelor ce ruleaza pe aceste servere.

Configuratii perfecte

De cele mai multe ori companiile au tendinta sa urmeze linia costurilor ca prioritate in procesul de achizitie. Si tot de cele mai multe ori, acest lucru este total gresit.

Dupa ce s-au cheltuit bugetele alocate, se constata des imperfectiunea noului sistem, subevaluarea cerintelor si un mare overload pe echipamentele implementate.

De ce se intampla asta? Pentru ca aceste achizitii au fost guvernate de anumite principii eronate si au fost administrate de personal nepregatit temeinic in domeniu.

Pentru a evita aceste evenimente nefaste, echipa noastra trateaza constructia unui server exact ca si constructia unui zgarie-nori. Trebuie sa fie solid, sa suporte “greutatea” proceselor ce vor rula pe el, sa fie inalt (tehnologic vorbind) si sa gazduiasca cat mai multe “apartamente si spatii” pentru viitorii chiriasi reprezentati de aplicatiile si datele necesare.

Nu ezitati sa ne solicitati o oferta personalizata: