Consultanta in achizitii si dezvoltare. Costuri suplimentare 0 (zero)

Consultanta profesionala pentru momentul in care infrastructura tehnica devine insufucienta sau se depreciaza moral si tehnic. Preveniti un proces anevoieos de achizitii pentru completarea, inlocuirea sau actualizarea acestei infrastructuri.

Ce putem face pentru dumneavoastra?

Echipa ITPower va ofera servicii de consultanta completa cu privire la starea sistemului informatic din compania dvs. si adaptarea sau imbunatatirea acestuia.

Specialistii nostri va pot concepe rapid solutii eficiente pentru a imbunatati fluxul informational si pentru a optimiza resursele alocate. Putem proiecta corect necesarul companiei dumneavoastra precum si structura optima pentru specificul activitatii.

Iata cativa pasi ce va pot ajuta

Echipa noastra va sustine si va ofera consultanta in procesele de dezvoltare, analiza, achizitii si orice alta activitate pe care urmeaza sa o efectuati. Cum procedam?

  • identificam targetul propus
  • identificam mijloacele de obtinere a targetului
  • clarificam resursele necesare
  • optam pentru varianta cea mai buna

De ce consultanta? Avantaje fata de solutii in-house.

Multi dintre clientii nostri au intrebat initial: de ce am nevoie de consultanta? Raspunsul este simplu si totodata drastic: pentru ca asta facem zi de zi. De cele mai multe ori, persoanele implicate in procese de analiza, dezvoltare sau achizitii nu sunt pregatite pentru acest task sau nu au competenta necesara. Pentru a face cu succes fata acestor provocari este nevoie sa indeplinesti o serie de conditii:

  • sa ai pregatire in domeniu sau sa stapanesti foarte bine informatiile in domeniu.
  • sa cunosti piata sau sa faci research aprofundat
  • sa cunosti perfect targetul si metodele necesare obtinerii acestui target
  • sa definesti perfect resursele necesare, sa cuantifici si sa previzionezi aceste resurse
  • sa ai timp si disponibilitate pentru aceste lucruri

Cum trendul in ziua de astazi este sa nu ai timp, solutia este sa apelezi la consultanta pentru nevoile deja discutate din cadrul companiei. Externalizand aceste nevoi, scapi cu siguranta de stres si castigi timpul pe care ar trebui sa il aloci pentru aceste activitati.

Va asistam in achizitia echipamentelor si componentelor necesare si va ajutam sa le implementati cu succes.

Va putem ajuta in achizitionarea ecipamentelor sau a elementelor de infrastructura tehnica de care aveti nevoie. In primul rand se vor efectua analizele necesare. Vom stabili impreuna care este de fapt necesarul dvs. real. Aici de cele mai multe ori se creeaza confuzie sau apar probleme ulterior datorita evaluarii incorecte a nevoilor.

consultanta_in_achizitii

Dupa stabilirea necesitatilor, este necesar sa cunoastem piata in domeniu, care sunt ofertantii de vaza si demni de luat in considerare, marje de pret, barem de calitate, brand si alte elemente similare. Avand o experienta vasta si indelungata in acest domeniu, consultantii nostri va vor oferi solutia fiabila pentru achizitionarea echipamentelor dvs.

Un alt factor omis de cele mai multe ori este alocarea resurselor dupa achizitie intr-o maniera corecta. Un fapt des intalnit consta in faptul ca se uita de resursele necesare dupa achizitie si implementare. De exemplu, achizitia unui server va implica apoi costuri de instalare, operare, administrare, mentenanta, costuri cu energia si climatizarea, etc. Daca nu luam in calcul aceste elemente inca de la inceput, vom esua lamentabil cu privire la previziuni, randament, amortizarea cheltuielilor, costuri de functionare. Va putem oferi aceste servicii de mentenanta si administrare in mod constant. Vizitati sectiunea de servicii pentru a clarifica acest lucru.

Solicita consultanta, este mai simplu!

Daca ati parcurs acest articol, nu mai trebuie sa explicam avantajele pentru care optati pentru consultanta. Este bine de stiut sa aveti pregatite informatii concrete cu privire la nevoile companiei, scopul pentru care este necesar sa dezvoltati sau sa cumparati ceva, resursele disponibile si costuri. Practic luati in calcul si faptul ca doriti un echipament ultra modern si performant dar nu il puteti sustine financiar, nu aveti oameni specializati pentru a asigura operarea, administrarea si mentenanta sau amortizarea cheltuielilor este un vis iar randamentul investitiei nu se ridica la nivelul asteptarilor.

Pentru orice informatie sau solicitare, va rugam completati formularul de mai jos: