Optimizare SEO

optimizare seo

Cuvantul cel mai des intalnit in ziua de azi in contextul practicii online este optimizare SEO. Majoritatea insa nu cunosc termenul si sensul corect al acestui cuvant.

Ce inseamna optimizare SEO? Iata cateva avantaje pentru tine.

Cuvantul SEO vine de la Search Engine Optimization. Concret, inseamna optimizare pentru motoarele de cautare. Dar de fapt ce inseamna acest lucru? Vizitati articolul de mai jos pentru mai multe detalii si pentru a intelege notiunile care sunt descrise in articolul curent:

Optimizarea SEO se traduce printr-o activitate complexa de “aranjare” si “completare” a site-ului si a elementelor care il alcatuiesc. Practic, atunci cand vizionati un site, vedeti texte, imagini, filmulete, butoane, etc. In spatele acestei pagini se afla mecanisme complexe, script-uri si multa programare. Pentru SEO, fiecare element din structura unui site trebuie sa contina informatii corecte cu privire la titlu, descriere, cuvinte cheie, etc. Fiecare element trebuie apelat corect. Continutul site-ului sau a unei pagini din site trebuie sa fie echilibrat. Exista minime si maxime cu privire la numarul perfect de caractere sau cuvinte existent, raportul intre text si imagine, marimea imaginilor, etc.

optimizare_seo_internet

O multime de elemenete, reguli si informatii trebuiesc parcurse pentru a realiza cu succes SEO. In practica multi ofertanti ofera cateva retusuri si meta-taguri sub denumirea de SEO. Acest lucru nu se traduce corect in SEO si nu are efectul asteptat. Mai mult, aceste optimizari sufera schimbari permanente datorita multitudinii de motoare de caute existente, algoritmilor de punctaj si rating si a altor factori. Ceea ce conduce la un singur rezultat: fie faci servicii SEO constant si iti actualizezi cunostintele permanent, fie ai pierdut batalia cu motoarele de cautare si iti indrepti activitatea catre alte directii.

Metodele de optimizare site sunt complexe si implica practic rescrierea intregului continut. Propriu-zis toate elementele ce alcatuiesc continutul trebuie sa fie descrise corect dpdv. seo si marcate corespunzator. Daca toate aceste lucruri sunt efectuate corect, optimizarea da randament. Orice motor de cautare va trece prin continut si va avea la dispozitie informatiile necesare pentru a transforma site-ul dvs. intr-un rezultat corespunzator. SEO are valoare atat pentru o crestere organica in sistemele de ranking cat si pentru viitoarele campanii de promovare pe care urmeaza sa le efectuati. Corelatia dintre continut si elementele seo este primordiala in tot ceea ce inseamna vizibilitate online.

Practic, pentru optimizare seo sunt necesari cativa pasi:

  • analiza site – practic verificam cele doua componente de baza in optimizare seo: indexabilitate si accesibilitate. Concret acest lucru se transpune in verificarea completa a schemei de lucru din spatele site-ului si verificarea existentei si a corectitudinii inregistrarilor.
  • cuvinte cheie (keywords) – acest lucru se traduce printr-o analiza corecta asupra cuvintelor cheie utilizate, un research in piata cu privire la concurenta si statistici si alegerea finala pe care sa o facem impreuna cu privire la targetul real si metoda de crestere a rentabilitatii in motoarele de cautare.
  • analiza de continut – prin acest proces verificam tot continutul site-ului tau, pagina cu pagina, element cu element. Aici putem discuta de corectitudine gramaticala, mesajul dorit si furnizat, etichetare, imagini, proportii si elemente vizuale, grad de populare si asa mai departe. Toate aceste aspecte duc la optimizare seo.

Tarife practicate

Un tarif mediu pe care il practicam este de

18 EURO/ora

pentru optimizari SEO.

Functioneaza practicile seo? Da, este un fapt demonstrat!

La fel ca si la alte servicii, acest tarif poate varia in functie de volum, continut si tipologie sau alti factori. Daca optati pentru optimizare seo, atunci este necesar sa cunoasteti informatii cu privire la rolul acesto optimizari si scopul pentru care le faceti. SEO va poate ajuta sa:

  • cresteti vizibilitatea site-ului online
  • mariti numarul de raspunsuri generate de motoarele de cautare
  • sustineti campanii de promovare viitoare
  • oferiti un continut corect si bine organizat

Solicitarea unei oferte personalizate in vederea optimizarii seo este benefica intrucat cu aceasta ocazie aflati notiuni concrete despre situatia site-ului dvs, pozitia si rank-ul lui, cuvinte cheie si elemente meta, continut, proportii si multe alte informatii ce sunt pretioase pentru viitor.

Pentru o oferta personalizata, acesati formularul de mai jos: