IT Power

Pornind de la premisa ca in zilele noastre, fara tehnica regresam, orice entitate care functioneaza si isi desfasoara activitatea are nevoie de mijloace tehnice, macar la un nivel de baza. Desi operarea computerelor este relativ usoara in momentul in care utilizatorul stie ce are de facut, in  practica se constata tot mai des complicarea acestui proces, din motive mai mult sau mai putin cunoscute. Probleme apar constant si este necesara remedierea lor urgenta si fluidizarea activitatii productive.

Nevoia iti dicteaza

De cele mai multe ori, companiile prefera un departament intern specializat insa daca structura interna nu permite acest lucru, se opteaza pentru externalizarea acestui serviciu.

De ce?

Din motive financiare, lipsa de spatiu sau chiar alocare de responsabilitate. Este complicat pentru o companie mica sa sustina un departament tehnic si mult mai facil sa contracteze aceste servicii de la ofertantii din piata.

Cu ce te putem ajuta?

Concret, cu orice in domeniul software – hardware. Oferim solutii complete de mentenanta si intretinere sisteme, servere. Consultanta in achizitii si dinamica business-ului. Grafica personalizata, branding, logo si tot ce aveti nevoie pentru ca imaginea dvs. sa fie imaculata. Aveti nevoie de un site web? Construim impreuna unul, in functie de cerintele si specificul activitatii.

Servicii oferite

Asa cum am explicat mai sus, oferim servicii complete de mentenanta, intretinere, know-how si help-desk, consultanta, design, proiectare, achizitii si dezvoltare. In plus, prin partenerii nostri, putem oferta si

Cumparaturi online cu livrare la domiciliu. Prin serviciile Casadecomenziacasa.ro aveti posibilitatea aprovizionarii cu produse din diverse categorii direct acasa, fara batae de cap.

Mutari casnice, mobilier, birouri la nivel national. Partenerul nostru pe latura de mutari este MOVEME – Transport Mobila si marfuri. Apelati la ei cu incredere pentru o solutie competenta.

Tamplarie PVC. Prin intermediul MICOS veti putea realiza orice tamplarie pentru casa sau biroul dumneavoastra, cu un minim de efort si un maxim de consultanta si competenta.

Usi de interior sau exterior. Partener de peste 10 ani, AUTOMIT va oferta o paleta larga de usi atat pentru interior cat si usi de intrare. Paleta diversa si solutii complete de livrare si montaj.

Cine suntem noi?

Cu un istoric de peste cincisprezece ani in domeniul tehnic, echipa IT Power va ofera solutii optime pentru necesitatile companiei dvs. 

Noi nu va invatam sa faceti afaceri, sa pictati sau sa crestem animale de companie. Noi suntem acei „pitici” mici care pun lucrurile in miscare in lumea lui „0” si „1”.

Cu asta ne ocupam, asta facem de cand ne stim si probabil, vom face si peste alti zece ani. Pentru service auto va raspund altii desi daca ne lasati putin timp la dispozitie, invatam si asta pentru dvs.!

Apelati cu incredere la serviciile noastre !

IT Power 2021