EXCLUSIV Confesiunea monstrului din Caracal: două poliţiste erau la poartă când Alexandra a fost băgată în casa groazei. „M-am temut că sunt urmărit“

Read Time1 Minute, 2 Seconds

Gheorghe Dincă le-a declarat anchetatorilor că i-a fost frică atunci când Alexandra se afla în maşina sa şi încerca să bage autoturismul în curtea casei, întrucât în apropiere erau două  poliţiste. La acel moment, fata fusese deja bătută şi zăcea inconştientă pe bancheta din spate.

Gheorghe Dincă le-a povestit investigatorilor, la două zile după ce a fost prins, cum a răpit-o pe Alexandra şi cum a reuşit s-o bage în curtea casei.

„În jurul orei 10.00, am văzut că fata se afla pe marginea străzii, în comuna Dobrosloveni, judeţul Olt. Eu mersesem spre Osica, dar m-am întors pentru a aduce o piesă cuiva din Osica, cu care vorbisem la telefon. Eram cu autoturismul marca Renault Megane cu număr de înmatriculare OT-48-WYW. Fata a urcat pe bancheta din spate, pentru că pe scaunul dreapta faţă aveam nişte acte şi o pălărie”, a declarat Dincă.

Citeste mai mult: https://adevarul.ro/locale/craiova/exclusiv-confesiunea-monstrului-caracal-doua-politiste-erau-poarta-alexandra-fost-bagata-casa-groazei-m-am-temut-urmarit-1_5d621b8a892c0bb0c6ea228e/index.html?utm_source=realitatea&utm_medium=https://adevarul.ro/locale/craiova/exclusiv-confesiunea-monstrului-caracal-doua-politiste-erau-poarta-alexandra-fost-bagata-casa-groazei-m-am-temut-urmarit-1_5d621b8a892c0bb0c6ea228e/index.html&utm_campaign=CrossPromo

Sursa: realitatea.net

0 0
Close