Dăncilă va depune plângere penală împotriva lui Iohannis. Decizii în CEx-ul PSD de pe litoral

Read Time1 Minute, 0 Seconds

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat, sâmbătă, la Mamaia, că în cadrul ședinței PSD s-a discutat despre alegerile prezidențiale, despre remaniere, despre guvernare și despre interimatul celor trei ministere deținute de ALDE. 

Legat de afirmaţia preşedintelui României că acest Guvern este corupt, vom acţiona în judecată pentru că, aşa cum am spus, este foarte uşor să lipeşti etichete, dar aceste etichete trebuie să aibă un fundament. Nu am avut niciodată probleme de corupţie, ba dimpotrivă, am fost unul dintre luptătorii pentru statul de drept, dar şi pentru respectarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor”, a spus premierul, la finalul CExN.

Întrebată care este acuzația pe care o aduce președintelui, Viorica Dăncilă a spus că în momentul în care spui că guvernul este corupt, trebuie să ai dovezile necesare. ”O să vedem care este încadrarea, o să vorbesc cu avocații”, a completat premierul, adaugând că dacă această afirmație se face de la tribuna președintelui, atârnă foarte greu.

Citeste mai multe: https://www.realitatea.net/viorica-dancila-vrea-sa-depuna-plangere-penala-impotriva-lui-iohannis-surse-realitatea-tv_2216748.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb

Sursa: realitatea.net

0 0
Close