Nevoia stringenta de timp – Comand la sediu/domiciliu sau alerg prin magazine?

Read Time2 Minutes, 24 Seconds

De cele mai multe ori pierdem timp inutil in cautarea produselor de care avem nevoie. Pare simplu la prima vedere insa lucrurile nu se intampla mereu dupa calculele de acasa.

Am discutat cu multe persoane atat din mediul de afaceri cat si casnice. Scenariul pare acelasi: facem lista cu produsele necesare si pornim la market. Este valabil fie ca discutam despre o companie care isi achizitioneaza produsele de protocol, papetarie sau menaj fie despre o persoana fizica ce isi face lista de cumparaturi. Rezultatul este acelasi: pierdem minute bune pana la magazin, minute bune in magazin, minute bune la casa… si inapoi. La aceste minute se adauga riscul ca lista noastra sa nu fie „satisfacuta” in totalitate de produsele gasite, motiv pentru care apar compromisuri intre a cumpara ceva similar sau a amana pe alta data.

Solutia este la indemana oricui insa in Romania se pare ca aceasta practica este abia la inceput: apelezi la o companie care sa iti livreze produsele acasa sau la sediu. Simplu si eficient.

Cum am ajuns aici? Vrei doua produse si se gasesc pe site-ul „X”? atunci le comanzi si ai terminat povestea. Insa daca ai o lista „bogata” si diversificata, atunci situatia devine complicata. Ce faci, te uiti la ceas si pornesti spre primul complex comercial unde speri sa gasesti tot ce iti trebuie? Prefer sa nu fac acest lucru. Revin dupa 2-3 ore cu jumatate din produse, nervos datorita traficului si obosit de la sacosele pline…

Firmele specializate in servicii de livrare la domiciliu iti ofera confortul zilnic, doar sa il ceri. Clientii intrebati daca este bine sau nu sa alegi aceasta solutie au confirmat timpul castigat.

„Nu discutam de timp propriu-zis. Discutam de confort, de viata. Eu nu am timp sa alerg prin magazine pentru asta. Prefer sa ies cu copii in parc” mi-a raspuns cineva.

Am analizat putin lucrurile. „Pai daca altii merg sa imi faca mie cumparaturile, ies mult mai scump…si parca vreau eu sa aleg ce cumpar”. Surpriza a fost cand pretul produselor a fost similar cu magazinul de la colt, merele erau proaspete si punga de cafea era marca preferata. Iar eu am pierdut un minut sa platesc si sa imi iau produsele.

Atunci am realizat ca aceasta practica nu numai ca nu este cunoscuta in Romania dar este si blamata de persoanele care isi dau cu parerea fara sa cunoasca realitatea. Atunci am gasit http://casadecomenziacasa.ro cu care imi rezolv „listele” in prezent.


Atunci am inteles ca o astfel de companie lucreaza direct cu producatori si importatori, are acces la o paleta larga de produse din toate domeniile si atribuie o atentie deosebita selectiei. Atunci am inteles ca am timp sa mai citesc un capitol dintr-o carte, asteptand sa-mi vina produsele.

Si tot atunci am inteles ca voi gasi tot ceea ce caut chiar daca nu apare pe un site. Trebuie doar sa comunic!

2 0
Close