Cazul Caracal. Acuzații incendiare! „INML a falsificat probele!”

Read Time1 Minute, 7 Seconds

Avocata Carmen Obârșanu, fostă judecătoare, a declarat că este de părere că la Institutul Naţional de Medicină Legală s-ar fi încercat falsificarea probelor.

Carmen Obârșanu a declarat că există această posibilitate, ca la INML, în cazul Caracal, să se fi încercat să se falsifice probele. Doctorul Monica Pop a spus că falsificarea probelor de către INML este exclusă. ”Este de o gravitate absolută ce ați zis! Nu se poate să afirmați așa ceva, în direct, la o televiziune când nu aveți nicio probă!”, a spus Monica Pop.

Ulterior, a intrat în direct, la România TV, profesorul Vladimir Beliş, fost director al Institutului Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” din Bucureşti, care a spus că o va da în judecată pe Carmen Obârșanu.

”Este o afirmație inconștientă! O asemenea afirmație din partea unei judecătoare este de o gravitate absolută. O anunț că va suporta consecințele legii”, a anunțat profesorul Vladimir Beliş subliniind că probele INML nu pot fi falsificate.

Specialiștii INML nu au putut identifica niciun profil ADN de pe oasele găsite în pădure, în cazul Caracal, deoarece erau într-o stare de calcinare excesivă, arată DIICOT.

Citeste mai mult: https://www.realitatea.net/cazul-caracal-acuza-ii-incredibile-inml-a-falsificat-probele_2214072.html

sursa: realitatea.net

0 0
Close